M A G I C

H O M E O W N E R S T U F F F R I E N D S A Y Y A.Trade

instagram : @nichimiey
email : k.nichi@yahoo.com.my question for me?
life status:drinking bleach

HOW I DRAW :
basic | hands

F O L L O W E R S

C H A T T I N G
"follow back" tidak akan dilayan
no iklan
my blog, my rules
malaysia, english, indonesia language, OK!
thank you

T H A N K S
© Skin by Azzahra Nafaraisya. Thanks to other tutor B L O G
new blog update
Saturday, 12 April 2014 | 0 comment

assalamualaikum
hey guys! i dapat blog baru~ first, rase macam nak gune template designer but then terfikir mesti susah nak edit sebab i dah biase gune template klasiks! 
i tak post banyak sangat sebab takde mase . nak edit blog ni pon memang ambik time yang lame untuk disiapkan. yang freebies pulak satu je i dapat buat , website icon , nanti la i buat doodle and maybe i'll make some tips tips. comic pulak maybe lame jugak nak siap sebab comic kene idea pastuh bile nak lukis comic ade pulak perasaan malas tu datang HAHA dekat i punyer bio area lagi.. sekolah lagi.. commission lagi.. memang sibuk la! padahal perasaan malas selalu singgah 

i think thats all , sekarang ni dah pukul 1:51, esok sekolah , baju tak gosok lagi. YEP.
so, bye! :D

kalau u tengok i punye last post memang beberape minggu yang lepas haha